HOME.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DE STAAT MET UNIEKE IN THE ROUND SHOW TERUG NAAR NIJMEGEN

 Op 16, 17, 18 en 19 november komt De Staat voor 4 unieke shows terug naar hometown Nijmegen. Op de kunst- en culturele broedplaats De Vasim sluit de band een intensieve tourperiode door Europa af. 

Voor de Nijmeegse band De Staat wordt het tijd om de periode “O” af te sluiten en een opmaat te maken naar een volgend album. Na veel optredens in binnen-en buitenland, waaronder een supporttour met Muse door Europa, keert De Staat terug naar hun thuisstad Nijmegen. De optredens zullen plaatsvinden op 16, 17, 18 en 19 november op De Vasim.

Volgens frontman Torre Florim wordt dit een bijzonder spektakel. Hij legt uit: “Op een oud fabrieksterrein zetten we een grote tent neer waarin we speciale shows gaan spelen. Deze shows spelen we precies in het midden van het publiek, op een rond podium. Dit zorgt voor een totaal andere ervaring voor zowel het publiek als de band. Er is geen muur meer achter de band. Overal staat publiek. Dus we kunnen ons niet verstoppen. Alles wat we doen is zichtbaar. Waardoor iedereen nieuwe dingen kan ontdekken.”

De eerste keer dat de band middenin het publiek speelde, was tijdens Down The Rabbit Hole, waar De Staat een onaangekondigde live rave-show deed middenin het bos.

Florim vervolgt: “Deze tent is van ons, dus we proberen alle hoeken van deze tent te gebruiken. We zetten onszelf in een ongewone situatie, wat zal zorgen voor een ongewone, unieke show. Misschien raar, zoekend en vindend, ongetwijfeld niet altijd perfect, maar wel altijd spannend. Met genoeg nieuwe elementen. We zullen nieuwe nummers debuteren, geschikt gemaakt voor deze situatie. Een nieuw lichtplan. Een ander geluid. Een persoonlijker contact met het publiek. De Staat blijft De Staat, de rest wordt anders.”

 

 
 
 

 

TICKETS

Donderdag 16 november 2017 - EXTRA TICKETS
 De Vasim, Latensteinweg, Nijmegen
Aanvang: 20:00 | Entree: €35,- (excl sk)

 

Vrijdag 17 november 2017 - UITVERKOCHT 
 De Vasim, Latensteinweg, Nijmegen
Aanvang: 20:00 | Entree: €35,- (excl sk)

 

Zaterdag 18 november 2017  - UITVERKOCHT
 De Vasim, Latensteinweg, Nijmegen
Aanvang: 20:00 | Entree: €35,- (excl sk)
 

Zondag 19 november 2017 - EXTRA TICKETS
De Vasim, Latensteinweg, Nijmegen
Aanvang: 16:00 | Entree: €35,- (excl sk)

NIEUWS

 

KAARTJE.jpg
 

LOCaTIe

 
 

DE VASIM
Winselingseweg 41
(entree terrein via Latensteinweg)

6531 AH Nijmegen

www.devasim.nl

 

AUTO

Vanaf S100
Via de A325 kun je in Lent, ter hoogte van het treinstation, rechtsaf de Graaf Alardsingel/S100 op. Daar rijd je via de stadsbrug De Oversteek Nijmegen binnen.

Als je de brug over bent, kom je bij een rotonde uit. Neem de eerste afslag de S101 op. Vervolg de weg naar de Waalbandijk. Neem de eerste afslag links, de Latensteinweg op. De gratis parkeerplekken vind je aan de linkerkant en de concertlocatie ligt rechts.

Vanaf A73
Als je vanaf de A73 Nijmegen binnenkomt, ga je bij de tweede stoplichten linksaf de Energieweg op. Na twee kleine rotondes (rechtdoor), 2 stoplichten (rechtdoor) en de grote rotonde ‘Industrieplein’ (rechtdoor), komt je uit bij de‘Nymaplein’ rotonde.

Neem de tweede afslag de Waalbandijk op. Vervolgens ga je bij de eerste afslag links, de Latensteinweg op. De gratis parkeerplekken vind je aan de linkerkant en de concertlocatie ligt rechts.

 

TREIN

Vanaf Station Nijmegen loop je in 25 minuten naar de concertlocatie bij De Vasim aan de Winselingseweg.

Als je het station uitloopt ga je naar links op het Stationsplein. Vervolgens loop je verder door de Stieltjesstraat, waar je voorbij Doornroosje linksaf de Nieuwe Marktstraat inslaat. Aan het einde van de Nieuwe Marktstraat ligt aan de linkerkant een viaduct, daar loop je onderdoor. Sla daarna rechtsaf voor de Weurtseweg, die je een kilometer lang volgt. Bij de Winselingseweg ga je rechtsaf en daar zie je na 250 meter het Vasimterrein aan je linkerkant liggen.

Ga je liever met de bus? Pak dan vanaf Station Nijmegen lijn 5 of 85 naar bushalte Merwedestraat. Vanaf daar moet je nog 900 meter lopen.

Na afloop van het concert zijn er pendelbussen terug naar Station Nijmegen, deze vertrekken tussen 22:30 en 23:30 vanaf de Latensteinweg. De terugrit met de pendelbus kost 2,50 euro en tickets zijn te koop bij Ticketmaster.

De laatste treinen vertrekken om:

01:50 uur - richting Utrecht/Amsterdam (nachtnet op vrijdag en zaterdag, zondag 23:43 uur) Donderdag vertrekt de laatste trein om 23:43 uur

23:39 uur - richting Roosendaal

23:43 uur - richting Zwolle (donderdag 23:24)

23:09 uur - richting Roermond

 

CONTACT

 
 
Naam *
Naam