Metro : De Staat maakt cirkel rond met twee bijzondere shows

 

De Staat sluit in november een succesvolle periode af met twee shows in het eigen Nijmegen waarbij het publiek in een cirkel rond de band staat.

ROOSJE

Ouderdom komt met gebreken. Het regent deze vrijdagochtend in juni onophoudelijk en daar blijkt het dak van de voormalige Kleine Zaal van het oude Doornroosje in Nijmegen niet tegen bestand. Gevolg: het gedruppel op de dienbladen en potten en pannen die De Staat-frontman Torre Florim haastig tussen de instrumenten van zijn band heeft neergezet zorgt voor een sfeervolle symfonie.

In 2014, het jaar dat ‘Roosje’ verhuisde naar het Stationsplein en De Jeugd van Tegenwoordig hier definitief het licht uitdeed, werd dit de thuisbasis van de Gelderse indierockband. In het geval van gitarist-toetenist Rocco Hueting moet je dat zelfs letterlijk nemen: hij woont ergens aan de ...

Lees hier verder: 

https://www.metronieuws.nl/nieuws/showbizz/2017/06/de-staat-maakt-cirkel-rond-met-twee-bijzondere-shows