3FM : 'DE STAAT IN THE ROUND' ZIJN TWEE EXCLUSIEVE CONCERTEN IN HOMETOWN NIJMEGEN

DINSDAG 13 JUNI 2017 - 08:18 UUR

Al twee weken circuleerde er een mysterieus filmpje op de social media-kanalen van De Staat. Alles leidde naar een website waar een grote klok was te vinden die langzaam aftelde... Naar nu!

DE STAAT IN THE ROUND

Vanochtend was de band te gast in de ochtendshow van Domien waar ze eindelijk vertelden wat al die geheimzinnigheid betekent. Op 18 en 19 november nodigt De Staat jou uit in hometown Nijmegen voor een show op De Vasim. Het belooft een groot audiovisueel spektakel te worden waarbij de band letterlijk 'in the round' speelt en heel wat special guests uitnodigt. 

"We gaan proberen de hele tent te gebruiken. We zetten onszelf in een ongewone situatie, wat zal zorgen voor een ongewone, unieke show. Misschien raar, zoekend en vindend, ongetwijfeld niet altijd perfect, maar wel altijd spannend. We gaan (....)

Lees hier verder: 

http://www.npo3fm.nl/nieuws/3fm/375306-de-staat-in-the-round-zijn-twee-exclusieve-concerten-in-hometown-nijmegen